Полиграф, който дава до 99% обективни резултати

Ако ръководите своя фирма и ви предстои наемане на нови кадри или подписване на договор със съдружници, замисляли ли сте се какви рискове крие това за вашия бизнес. Ние имаме решение за вас и то се нарича полиграф. Продължете да четете тази статия, за да разберете подробности относно изследването, което може да промени живота ви.

Работодатели от различни сфери на дейност използват именно полиграф, за да проверят лоялността на новоназначените си служители, както и да проверят различни твърдения, които ги вълнуват, свързани с бизнеса и не само. Бизнес клиентите на центровете за полиграфски изследвания най-често искат да проверят достоверността на информацията, която служителите им предоставят относно възникнали инциденти, кражби или измами във фирмата. Полиграф може да бъде използван и във връзка с корупция или участие в престъпни схеми, фалшифициране на документи и др.

полиграф

Резултатите от полиграфското изследване не рядко служат за разплитане и разрешаване на сложни корупционни схеми или кражби в дадена фирма, а в зависимост от случая, ако той се разследва и от органите на реда, то полиграфското изследване може да послужи като важно допълнение, спомагайки разследването. Статистиката сочи, че служителите подложени на полиграфската процедура, в частност тези лица, които са участвали в злоупотреби, често стигат до самопризнания на базата на резултатите от изследването и въздействащия психологически ефект от този вид проверка. Така че ако имате известни съмнения или искате просто да проверите до колко вашите служители са лоялни към вас, се възползвайте от полиграф.

А ако се чудите къде да откриете полиграф в гр.Пловдив, то продължете да четете надолу и ще разберете.

Полиграфското изследване е практика, която е все по-често срещана и предпочитана в световен мащаб, заради високата ефективност и финансовата достъпност на услугата, която значително повишава сигурността на работната среда, с което позволява на бизнеса да бъде самоуправляващ се, устояващ и проспериращ. Вероятно няма човек на управляваща длъжност, който да не се интересува от коректността и лоялността на служителите си, а това е перфектния начин да се направи проверка.

Полиграф може да бъде намерен в център за психофизиологични изследвания „Детектор на лъжата“ в гр.Пловдив, където високото качество на предоставената услуга е гарантирано. Това е частна и независима компания, която предлага услугата – проверка на твърдения с полиграф, детектор на лъжата по американския метод на Клив Бакстър, който статистически е с най-висока точност и е доказал ефективността си в световен мащаб.

Техниката, с която работи център DetektorNaLajata е съвременна – компютъризирани полиграфи, произведени в САЩ от „Lafayette Instrument Company“, които се използват от всички служби за сигурност по целия свят – МОСАД, ЦРУ, ФБР, ФСБ и други. Така че можете да бъдете абсолютно убедени във високото качество на предоставената услуга.

Ако смятате, че имате нужда от използване на услугата с полиграф, то не се колебайте да се свържете с центъра на тел.: 0700 111 60 или 088 60 60 266. Освен това, можете да отидете и направо на място, на адрес: гр. Пловдив, кв.Кършияка, ул.”Иван Рилски” N52. Екипът на център „Детектор на лъжата“ Ви очаква! Посетете и техния уеб сайт DetektorNaLajata.com, за да получите още повече информация относно техниката и специалистите.