Как ни защитава мълниеприемник с изпреварващо действие INGESKO PDC AIR?

Начините да противодействаме на заплахите от природата се развиват релеватно на науката.

Днес можем да се възползваме от надеждни и многофункционални защитни системи. Най-новите мълниеприемници с изпреварващо действие можете да закупите от http://dikom-varna.com/ , които вече десетилетия наред се грижат за частни и бизнес сгради.
Последните модели INGESKO PDC AIR са модели, с които всеки дом би се гордял, защото представят съчетание от най-модерния дизайн и нива на защита и са резултат от дългогодишни научни проучвания. Мълниеприемниците с изпреварващо действие са част от групата на активната мълниезащита. Но за да разберете какво също е надеждното и рационалното при избора на такъв мълниеприемник ще ви запознаем с това как ни защитава INGESKO PDC AIR.

На първо място, този тип мълниезащита е снабдена с йонизираща глава, която индикира промените в околната среда и изпраща възходящ лидер към низходящия от мълнията и я неутрализира още преди да бъде покосен обекта. На този факт мълниеприемникът дължи и името си – мълниеприемник с изпреварващо действие. Иновативното е, че новият NGESKO PDC AIR реагира винаги, когато има реална опасност от удар с мълния и по този начин се избягват допълнителните разряди, които са също доста опасни за черната техника. Така мълниеприемникът се превръща в най-надеждната защита в компютъризирания съвременен свят, който осигурява среда за разгръщане унищожителния потенциал на мълнията и би имал непредвидими последствия за информационната и компютърна мрежа.

Как ни защитава мълниеприемник с изпреварващо действие INGESKO PDC AIR?

Мълниеприемник с изпреварващо действие INGESKO PDC AIR не се нуждае от специализиран тестер за определяне на състоянието му след евентуален удар от мълния. Достатъчен е само мултимер,който да измери капацитета му. Измерената стойност трябва да е в диапазон от 10 до 70 Нанофарада. Това се оценява от независими лаборатории за тестване на мълниеприемници като едно от предимствата на INGESKO PDC AIR. Мълниеприемниците са произведени във Франция и имат много дълъг гаранционен срок, който се оказва и една от причините да бъде широко използван за сгради от всякакъв тип. Приложимостта на иновативните мълниеприемници е почти неизчерпаема, като се има предвид, че е при тях е заложен на функционален и модерен дизайн. Заради технологията си на производство и устройство, модерните мълниеприемници са оценени високо на международно ниво от независими лаборатории. У нас можете да ги закупите от Диком – фирма с безкомпромисно качество и висок професионализъм. При всяка поръчка можете да разчитате на надежден партньор!